Beoordelingen 

343 commentaren van in totaal 343 beoordelingen
Service
A. Dekker
03-12-2019
10

Plezierige garage en medewerkers.

Service
Tim Meedendorp (Dalfsen)
22-11-2019
10

Wij hebben meerdere auto’s in onderhoud bij Garage J. van Leussen en zijn zeer positief over het vakmanschap en de goede afstemmingen. Vooral goede communicatie, zodat je weet waar je aan toe bent, wat er moet gebeurden etc. Een veilig en vertrouwd gevoel; en dat is een kostbaar goed.

Service
R. Porte (Zutphen)
22-11-2019
9

Een garage die haar klanten kent en meedenkt in oplossingen.

Service
M.Frets (Dalfsen)
19-11-2019
8

De mensen bij garage zijn uitermate klantvriendelijk en laten je nooit in de kou staan!

Service
Dhr. J.Siekman en Mevr. E.E.Welling (Veenhuizen (Dr.))
19-11-2019
9

klantvriendelijk - zoals afgesproken - gezellige sfeer

Service
G.J Smit & I.S Hinderink
07-11-2019
9

Zeer vriendelijk personeel gemoedelijk en altijd veel service.

Service
Rein Smit (Lemelerveld)
29-10-2019
9

Afspraak is afspraak. Altijd behulpzaam voor oplossen van kleine problemen.

Service
J. Kleene
15-10-2019
9

Altijd goede service, mensen op kantoor en in de werkplaats zijn altijd vriendelijk en willen altijd helpen.

Service
P. Bakker (Dalfsen)
09-10-2019
8

Ik ben altijd naar tevredenheid behandeld.

Service
Dhr. G. Schuite (Reutum)
24-09-2019
8

We zijn erg tevreden.

Service
D. van Riel (Zwolle)
23-09-2019
10

Deze garage heeft een vriendelijke uitstraling en de medewerkers zijn ook vriendelijk en gemoedelijk in omgang.We kunnen deze garage aan iedereen aanraden, wij wonen in Zwolle maar gaan altijd naar Dalfsen, ben wel 1 keer in Zwolle geweest voor het vervangen van een lamp, maar dit was ook geen probleem ik kon er op wachten en de service was prima.

Service
Ben van de Wetering (Dalfsen)
04-09-2019
10

Prima bedrjf met uitstekende vakmensen die je eerlijk behandelen.

Service
C.J. de Jager (Dalfsen)
07-08-2019
10

Vriendelijk en professioneel personeel. En bij een Toyota Corolla kom je ook na 15 jaar nooit voor een verrassing te staan.

Service
Anneke Gertits (Hellendoorn )
07-08-2019
10

Garage van Leussen is een betrouwbare garage. Klantvriendelijk. Oplossingsgericht.Levert maatwerk voor de klant.

Verkoop
Jan Rijpma
31-07-2019
9

Gewoon eerlijke voorlichting gekregen.

Verkoop
Dhr Schotman
23-07-2019
10

Leuke vriendelijk mensen. Wordt er vriendelijk ontvangen. Geen poespas. Duidelijk uitleg over de te kopen auto. En offerte.Vakkundige garage.????

Service
Fam Krale
19-07-2019
10

Wij zijn zeer tevreden met van Leussen. Komen afspraken na, goed overleg, prettige werknemers. Prima!

Service
Anne-Marie van Timmeren (Dalfsen)
17-07-2019
10

Prettig, behulpzaam personeel, goede service.

Service
Dhr. C. Vierhout (Nunspeet)
11-07-2019
10

Dit is een zeer betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Ik heb mijn Toyota hier in 2012 gekocht en ben sindsdien niet meer bij een andere garage geweest, terwijl het voor mij toch ruim een half uur heen en ook weer een half uur terugrijden is om de auto bij elke beurt of reparatie weer te brengen.

Service
A. Geerts (Almere)
11-07-2019
9

Garage van Leussen is een prettige garage met een goede service.

Service
Dhr de groot (Meppel)
04-07-2019
8

Komt afspraken na en vriendelijk personeel

Service
D. van Wilgenburg (De Bilt)
21-06-2019
10

Van Leusen is voor mij een betrouwbare dealer, daarom kom ik er al 9 jaar. De rit van de Bilt naar Dalfsen vind ik dus geen probleem. Uit gesprekken met vele andere klanten aan de koffietafel tijdens het wachten ervaar ik dat Ze er ook zo over denken.

Service
Piet Rozendal
19-06-2019
9

Top toyota-garage: ik wordt er altijd prima geholpen door vriendelijke mensen met kennis van zaken tegen zeer billijke prijzen!

Service
Jaco Zwiggelaar (Zwolle)
12-06-2019
8

Omdat ik zeer tevreden ben met de service en uitstraling bij Garage J. Van Leussen

Service
Mevr. Nagel (Zwolle)
07-06-2019
10

Prettige, gemoedelijke dealer die zijn afspraken nakomt.Mocht er iets veranderen wordt je hierover altijd netjes geïnformeerd. Er wordt in oplossingen gedacht.Auto's worden altijd weer goed opgeleverd.

Service
F snoek (Urk)
07-06-2019
10

Afspraken worden correct nageleefd top service .

Service
Jan (Dalfsen)
05-06-2019
9

Het is een uitstekende garage, vakkundig, correct en vriendelijk

Service
wim Markvoort
31-05-2019
10

Vriendelijke vakmensen, doen wat zezeggen, kopje koffie als je kunt wachten tot het werk klaar is en anders een leenauto. Geen onduidelijkheden en dat alles tegen een goede prijs.

Service
Eddy Lammers (Zwolle)
31-05-2019
10

Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij garagebedrijf Van Leussen. Het is fijn om altijd naar volle tevredenheid geholpen te worden. Mijn complimenten en laat het zo blijven!!

Service
G.Kappert-Huigen (Heerde)
27-05-2019
10

Het bevalt ons er uitstekend, de mensen zijn er vriendelijk en gemoedelijk.

Service
Robert Jurriëns (Apeldoorn)
22-05-2019
8

Klantvriendelijk, goede service, kwaliteit en vooraf duidelijke prijsopgave.

Service
JohanB (Dalfsen)
22-05-2019
9

Zeer vriendelijk, meedenkend en behulpzaam personeel.Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Service
Bart (Dalfsen)
03-05-2019
9

alles zoals afgesproken.

Service
N. Kok (Lelystad)
24-04-2019
9

Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer vriendelijk; niet alleen om te verdienen

Service
Gevanka (Dalfsen)
18-04-2019
10

Is gewoon een prima garage, prima personeel, denken pro-actief mee (radio,aantal mp3's op usb-stick-probleem was zo opgelost)

Service
Rinus Jansen (Hoonhorst)
10-04-2019
9

Duidelijke afspraken waar je op kunt vertrouwen.

Service
Mevr. van den Brink
10-04-2019
10

Zeer correct en klantgerichte werkwijze op alle fronten.

Service
Mw. T Roelofs (Heino)
10-04-2019
9

Werken correct en overleggen bij onvoorziene kosten. Doen niets zonder overleg.

Service
Derk Marian Westerhof-Schiltman
09-04-2019
9

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen, prettige garage.

Service
mevr van leussen
09-04-2019
9

vriendelijk en netjes.

Service
Dhr. J.W.W. Meinen
09-04-2019
8

Prima communicatie en eerlijk advies.

Service
Albert Busker (Dalfsen)
06-03-2019
9

Vriendelijk en bekwaam personeel en duidelijke uitleg.

Service
Tim Gerrietsen (Utrecht)
06-03-2019
10

Deze garage is een erg open en vriendelijk bedrijf. De service is zeer goed evenals het contact. Je krijgt het gevoel welkom te zijn en dat er mensen werken die verstand hebben van hun vak. Top!

Service
Jan van Riessen (Zwolle)
20-02-2019
9

Al eerder vermeld, goede service, vriendelijk personeel.

Service
Sigrid Oosten (Zwolle)
14-02-2019
8

Bij deze garage ben ik vriendelijk geholpen. Ze denken mee met het probleem van de auto en komen met goede oplossingen. Ze zijn bereikbaar en nemen tijd op dingen uit te leggen. Bovendien is er altijd een leenauto beschikbaar.

Service
F.J. Lutke (Dalfsen)
14-02-2019
9

Betrouwbaarheid , altijd bereid om even snel een kleine reparatie ter plekke te verrichten , Flexibel en deskundig , de klant is "koning" en de koffie of wat dan ook staat altijd klaar.

Service
Dhr. H De Vries (Schoonebeek )
13-02-2019
9

Nog steeds vriendelijk / ouderwetse benadering van personeel

Service
N.C. HAmmer (Emst)
01-02-2019
9

Correct in het uitvoeren van de opdrachten. Vriendelijk en hulpvaardig personeel.

Service
Willem Bartelds (Hasselt)
23-01-2019
9

ben tevreden over het geheel

Service
Eric Koedam (Zwolle)
09-01-2019
9

Hij doet wat hij zegt en hij zegt wat hij doet. Eerlijk en betrouwbaar. Prijzen zijn acceptabel.

Service
j.rigterink (ijselmuiden)
04-01-2019
10

zeer goed geregeld

Service
Klaas Henk van der Steege (Hasselt)
04-01-2019
9

Klantvriendelijk, correcte behandeling, prima koffie. Niks mis mee.

Service
Johan van Driel (Zwolle)
14-12-2018
9

Het is een garage waarbij je weet waar je aan toe bent. Ze geven goed advies. Zijn duidelijk over wat er moet gebeuren.Geen flauwekul, maar doen gewoon wat ze moeten doen. Prima garage, zeer tevreden.

Service
J.E. de Vries (Zwolle)
14-12-2018
10

zeer tevreden en een persoonlijke behandeling

Service
DJ de Groot (Dalfsen)
14-12-2018
10

Goede garage, service verlenend en eerlijke prijzen. Goede monteurs ook!

Service
h van wilsum
14-12-2018
9

goede wijn behoeft geen krans

Service
John Tillemans (Dalfsen)
14-12-2018
10

Betrouwbaarheid is een groot goed en het gevoel ervan ervaar ik jaren bij deze garage. Het is niet dat ik de modellen van Toyota nu zo mooi vind, maar omdat de service van deze garage in combinatie met de betrouwbaarheid van de auto zo goed is, koop en onderhoud ik mijn auto bij voorkeur bij Van Leussen. Geen mooie praatjes, maar altijd eerlijk en goed advies. er wordt, zeker bij de garage/receptie, goed meegedacht met wensen en mogelijkheden. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Van Leussen mag trots op deze werknemers.

Service
Jannes Kleene (Nieuwleusen)
05-12-2018
10

Ben al plm. 10 jaar klant bij van Leussen. Uiterst tevreden over de garage en de auto.

Service
Hans de Boer (Almere buiten)
05-12-2018
10

Aardige mensen. Tijd vor een praatje. Gewoon top.

Service
Jan Bollemaat (Dalfsen)
05-12-2018
9

Het is een klantvriendelijke garage, met een uitstekende kwaliteit en een zeer correcte behandeling van auto en klant

Service
Cor krauwel (Dalfsen)
29-11-2018
10

Kwaliteit en vooral betrouwbaar. Bij zaken doen hoef je niet op je hoede te zijn.

Service
Evert van Zoelen (Nieuwleusen)
29-11-2018
8

Correct geholpen door vriendelijk personeel.

Service
J.M. Beijen (Dalfsen)
23-11-2018
9

Betrokken personeel welke je bij binnenkomst begroet met je naam. Klasse.

Verkoop
Gerrit Bouwhuis (Zwolle)
02-11-2018
9

Vriendelijke ontvangst,ter zake kundig en een prettige afhandeling.

Service
H.Emmelkamp (Dalfsen)
29-10-2018
10

Men is betrouwbaar, persoonlijk, attent, mee- en vooruitdenkend, er is een goede teamgeest en de klant is belangrijk. men heeft plezier in het eigen werk en in het omgaan met de klant.mijn ervaring met Garage van Leussen strekt zich uit over een periode van 20 jaar en ik heb er 2 auto's in onderhoud, een derde heeft mijn zoon er gekocht.

Service
Wim van der Klok (Zwolle)
29-10-2018
10

Fijne klantgerichte garage, komt afspraken na, en erg vriendelijk personeel.

Service
P.C. van der Ree (Zwolle)
19-10-2018
10

De behandeling van de auto en diens eigenaar is professioneel, vriendelijk en accuraat. De koffie is goed en afspraken worden nagekomen.

Service
Dhr L.P.M.Sandmann
17-10-2018
9

Kleinschalige garage met aandacht voor de klant.

Service
Jh.Heijmeriks (Zandvoort)
05-10-2018
4

Puur de communicatie tussen receptie en klant.Zeggen dat de verhoging gezegd is doet mij het meeste zeer.Rij 2 uur van ZANDVOORT naar Dalfsen voor onderhoud, puur dat ik eerder super behandeld ben.GUN FACTOR.Ga natuurlijk geen commentaar geven als ik wist dat het onderhoud duurder standaard zou zijn.En natuurlijk is zij dat vergeten te vertellen, maar los het dan netjes op

Service
Ron Pruik (Zwolle)
05-10-2018
9

Ook weer de vriendelijkheid van het personeel ze nemen de tijd voor je als je vragen hebt.

Verkoop
Mevr kamp (Hengelo)
02-10-2018
10

Zeer serieus, netjes, neem tijd voor uitleg en kunt terug en leg nog keer uit.

Service
Dhr.Vader (Zwolle)
25-09-2018
9

zeer tevreden, altijd vriendelijk en goed behandeld

Service
Berend Klompsma (Dalen)
19-09-2018
10

vriendelijk, correcte zaken, kundig en meedenkend personeel.

Service
R. Backers (Zwolle)
19-09-2018
10

Zeer tevreden over dit bedrijf

Service
L.P Kornet (Zwolle)
13-09-2018
8

heel vriendelijk

Service
Ja.Veldkamp (Dalfsen)
13-09-2018
10

Super service en goed werk wordt er geleverd

Service
Edward van Gelder (Dalfsen )
13-09-2018
9

Goede, betrouwbare garage. Fijne mensen die er werken. Erg persoonlijk. Aanrader.

Service
Dhr. Ben van de Wetering (Dalfsen)
13-09-2018
10

Uitstekend garagebedrijf met vakkundig personeel waardoor je vriendelijk en eerlijk geholpen wordt.

Service
Erna Fijn (Zwolle)
12-09-2018
9

We worden altijd vriendelijk ontvangen. Koffie of thee staat klaar. Van tevoren word je verteld hoe lang de reparatie duurt. Klopt altijd. Evt. kun je een leenauto mee krijgen. Daar rekenen ze maar een paar cent per km. voor. Altijd een goed contact met de receptie en de monteurs. Niets op aan te merken.

Service
Dietrich van Riel (Zwolle )
06-09-2018
10

Zeer fijne garage Goede kennis van zaken Vriendelijke medewerkers Dus zeer aan te bevelen

Service
W. Geerdink (Zwolle)
29-08-2018
9

Top garagebedrijf, vriendelijk personeel en goede service

Service
Mevr. A. Scholten (Leeuwarden)
27-08-2018
10

Vriendelijk en een eerlijk advies. De koffie staat altijd klaar. En een (klein) probleem wordt direct opgelost.En je bent altijd welkom??????.

Service
Max Assies
22-08-2018
10

Ben zeer tevreden

Service
Mevrouw te wierike (Zwolle )
22-08-2018
9

Goede en snelle service, ze luisteren goed.

Service
Dellemijn (Harderwijk)
15-08-2018
9

Ik ben zeer tevreden over v.Leussen ze zijn betrouwbaar Een min punt wat ik zeer serieus neem is de service van toyota zelf zo vind ik het een slechte zaak dat een update van de navigatie veel te duur vindt het zou een reden kunnen zijn om geen toyota weer te kopen

Service
T. Hofman (Nijverdal)
26-07-2018
9

Een zeer professionele en deskundige werkwijze.

Service
J. van Doorn (Zwolle)
25-07-2018
9

Goede service, goede kwaliteit-prijsverhoging en klantvriendelijk contact met receptie.

Service
Albert Snel (Zwolle)
18-07-2018
10

Alle medewerkers zorgen voor een complete familiaire band met de klanten. Niks geen poespas of gedoe vanuit de hoogte, maar recht door zee. Ik mag dat wel. Hiervoor kom ik al meer dan 40 jaar bij deze dealer en ga niet naar garagebedrijven kortbij mij.

Service
E Docter (Nunspeet)
18-07-2018
10

11Heel prettig, kleinschalig bedrijf. Je bent hier geen nummer en ze hebben alle tijd voor je!

Verkoop
Dhr. G. Te kaat (Dalfsen )
17-07-2018
10

Fijne dealer die goed meedenkt in het bestel proces. Ze weten goed wat ze verkopen en welke opties voor mij belangrijk zouden kunnen zijn.

Service
K.W. Bijker (Barendrecht)
12-07-2018
10

Altijd correct en vakkundig geholpen. Personeel is zeer vriendelijk. Doen alles wat in hun vermogen ligt om de klant tevreden te stellen.

Service
Roel EVERTS (Hasselt)
12-07-2018
9

Het is een no-nonsens garage. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en denken met je mee.

Service
G. Smook (Dalfsen)
12-07-2018
9

Prettige omgang met eigenaar en personeel.

Service
I. ter Haar (Zwolle)
04-07-2018
10

Prima Leverancier altijd netjes behandeld en goede chocolademelk/koffie.

Service
Dhr. L. Oudman (Heino)
27-06-2018
10

Bij Garage J. van Leussen is uw Toyota in goede handen bij elke servicebeurt.

Service
Piet Geurts (Dalfsen)
20-06-2018
8

Onze jarenlange ervaring met garage van Leussen is louter positief.Onderhoud, reparaties en inruil hebben nooit tot klachten geleid.Bovendien vriendelijke mensen, die altijd voor je klaar staan!

Service
M. Koopman
20-06-2018
8

Klantvriendelijk

Service
Wil krüse
20-06-2018
10

Vriendelijke behandeling en goed uitgevoerde opdracht

Service
D de Groot (Dalfsen)
06-06-2018
10

De garage is een erg goed! Betrouwbaar, vakkundig en geen onnodige poespas. Transparant over werkzaamheden en kosten. Aanrader!

Service
Robert Jurriëns (Apeldoorn)
06-06-2018
8

Goede service en kwaliteit. Wil er op wijzen dat ik hoop dat de uitstraling van Garage van Leussen behouden blijft ( ons kent ons ) en niet te zakelijk wordt.

Service
Douwe Abma (IJsselmuiden)
04-06-2018
8

werkplaats en receptie uitstekend ,verkoop mag wel wat meer betrokkenheid tonen.

Service
g.shimmer (zwolle)
01-06-2018
10

Goede afhandeling.

Verkoop
Marcel van balen (Dalfsen)
29-05-2018
10

De directie en medewerkers van deze garage in Dalfsen zijn zeer betrokken bij alles wat zij doen voor de klant. Denken altijd in positieve zin mee. Ik ben al sinds 1988 klant bij dit familiebedrijf en zeer tevreden over de service van zowel de balie, werkplaats als de afd. verkoop. Kan zonder voorbehoud deze garage aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar zekerheid en mobiliteit....

Service
A.van den Brink (Oosterwolde )
14-05-2018
9

Correct, duidelijk en goede service

Service
Gerard Heutink (Genemuiden )
09-05-2018
9

Altijd klaar voor een praatje Behulpzaam en staan altijd klaar

Verkoop
E Docter (Nunspeet)
08-05-2018
10

Je bent hier geen nummer, ze hebben alle tijd voor je. Gewoon een fijne garage om te komen!

Service
Bart
26-04-2018
10

Komen afspraken na, geven toelichting op de werkzaamheden, betrokken personeel.

Service
Mary Koppenrade (Zwolle)
18-04-2018
10

De garage is zeer makkelijk te bereiken en ze houden zich aan hun afspraak.

Service
Jan Klein Herenbrink (Dalfsen)
05-04-2018
8

Omdat het een goede betrouwbare Gar. is. Met vriendelijke behulpzame medewerkers

Service
Rinus Jansen (Hoonhorst)
05-04-2018
9

Ben zeer tevreden over de gemaakte afspraken

Service
Mw kin (Dalfsen )
04-04-2018
9

Klantvriendelijk en goede service

Service
Mevr. F.E. Piepers
29-03-2018
10

Zeer betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf .Uiterst behulpzaam! Bij de receptie is men altijd te spreken en zeer gastvrij .De factuur is nooit een verrassing , alles gaat in goed overleg. Wij vinden het de beste garage , die we ons kunnen wensen! Ruim een 10 !

Service
Frits Prins (Dalfsen)
28-03-2018
10

Garage Van Leussen munt uit in vriendelijkheid en deskundigheid.

Service
Dhr. A.Westermen
21-03-2018
9

Goede service ,correct personeel, de garage heeft een goede uitstraling en is heel schoon. Ook het buitenterrein is Top.

Service
Dietrich en Yvonne van Riel (Zwolle)
12-03-2018
9

Wij zijn al jaren bij deze garage en zeer tevreden, vriendelijke medewerkers nooit moeilijk doen, klant gericht denken met je mee.

Service
Mevr. Ter Velde (Dalfsen)
08-03-2018
9

Ik ben tevreden over garage van Leussen. De communicatie is helder. Vóór de APK + onderhoudsbeurt (gepland via de website), werd ik nog gebeld om enkele onduidelijkheden over de beurt, de prijs en enkele onderdelen helder te krijgen. Op de dag van APK werd ik telkens keurig gebeld wanneer er beslissingen genomen moesten worden; de uitleg hierbij was uitgebreid, men nam de tijd, van receptioniste tot monteur. Ondanks tegenvallers van hun kant (onderdeel kon niet geleverd worden), hebben ze het toch voor elkaar gebokst om het juiste product voor het einde van de dag te hebben. Auto voor vijf uur piekfijn weer op de oprit. Top!

Service
A Middendorp (Dalfsen )
07-03-2018
10

Zéér tevreden.

Service
Hendri Hekman
26-02-2018
10

als je hier iets afspreekt komen ze het na of je wordt vroegtijdig ingelicht over evt. meerwerk ook positief is dat de monteurs verder kijken dan hun neus lang is.

Service
mvr van leussen (dalfsen)
23-02-2018
9

altijd prima

Service
Bart (Kampen)
20-12-2017
8

Bij Van Leussen word je altijd snel en vakkundig geholpen door het personeel (ongeacht of diegene verkoper, monteur of receptionist is). Mocht het zo zijn dat blijkt dat een reparatie duurder uitvalt, dan stelt de monteur je hiervan op de hoogte en biedt hij/zij je verschillende mogelijkheden aan. Ik ben erg tevreden over de verleende service van Van Leussen!

Service
Wim Dellemijn (Harderwijk)
13-12-2017
8

Ze eerlijk en betrouwbaar een fijn bedrijf om zaken mee te doen

Service
Anoniem
13-12-2017
10

zeer betrouwbaar, klantvriendelijk, komt altijd afspraken na.

Service
Anoniem
13-12-2017
10

Garage van Leussen is heel goed. De klant staat centraal en altijd wordt er naar een goede oplossing gezocht om klanten tevreden te houden.

Service
Andre van der Sluis (Dalfsen)
13-12-2017
10

Dit is een bedrijf met aandacht voor de klant en voor zijn auto. Bij evt. problemen wordt je direct geholpen. Afspraken maken voor onderhoud e.d. is altijd snel geregeld. De receptie is zeer vriendelijk. Chef Werkplaats is zeer kundig en hulpvaardig. De koffie is er uitstekend en terwijl mijn auto onderhanden genomen wordt, bekijk ik op mijn gemak de auto's in de showroom.

Service
Anoniem
12-12-2017
8

alle onderhoud en reparaties tot volle tevredenheid verricht, alleen gedoe gehad met de automaat

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Geen ervaring met andere garages. maar ben nu goed tevreden.

Service
RS DE VRIES (Dalfsen)
01-12-2017
10

Dit is een TOP bedrijf, waar service met een hoofdletter wordt geschreven

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Goede garage!

Service
Anoniem
01-11-2017
9

gemoedelijke sfeer betrouwbaarheid en service

Service
Gerrit Fijn (Zwolle)
19-10-2017
9

Altijd behulpzaam, ook als je onverwacht komt. Aardige mensen, lekkere koffie en een goede wachthoek. Rekening is altijd correct.

Service
W. Bartelds (Hasselt)
11-10-2017
8

prettige en betrouwbare sfeer.

Service
Cees Wursten (Hasselt (OV))
04-10-2017
10

alles prima. net factuurbedrag. goeie plek met koffie om te werken tijdens het wachttijd.

Service
Nelleke de Jonge (Heino)
13-09-2017
10

We hebben tot nu toe alleen positieve ervaringen met deze garage

Service
Dietrich van Riel (Zwolle)
04-09-2017
10

een zeer betrouwbare garage met leuke medewerkers en uitstekende serviceswij komen al jaren in Dalfsen, ook al hebben ze nu een garage in Zwolle zolang dit mogelijk is gaan we naar Dalfsen

Service
Irene Stegeman (Westerhaar)
31-08-2017
8

Omdat het maken van een afspraak (als nieuwe klant) erg soepel verliep. En het was via de website erg duidelijk hoe het met de kosten zat.

Service
Dhr. K.W. Bijker (Barendrecht)
16-08-2017
10

Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel. Zowel vooraf als achteraf vindt volledige uitleg plaats omtrent de onderhoudsbeurt. De kosten zijn nimmer en verrassing. Men komt de gemaakte afspraken na en er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant.

Service
Anoniem
02-08-2017
10

Ik ben zeer tevreden met de service. Bijzonderheden worden indien aanwezig altijd gemeld.

Service
Anoniem
24-07-2017
10

Een goede gagage en zeer vriendelijk personeel

Service
A. Busker. (Dalfsen.)
24-07-2017
10

Netheid. Vriendelijk en deskundig personeel. Alles correct.

Service
Anja van de Riet
13-07-2017
9

Zeer klantvriendelijk. Er wordt veel geinvesteerd in een goede relatie met de klant waarbij kwaliteit en wens van de klant voorop staat en niet zoveel mogelijk aan me willen verdienen. Goede service en uitleg over verrichte of te verrichten werkzaamheden waarbij, bij extra kosten, altijd contact wordt opgenomen met de klant zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Zeer tevreden. Beste garage die ik tot nu toe heb gehad (en dat zijn er al best veel),

Service
Mart Bordewijk (Heino )
13-07-2017
9

Ben zéér tevreden

Service
Dhr. H.J.Dijk (Dalfsen)
07-07-2017
9

Betrouwbaar, goede service.

Service
Egbert Willering (Zwolle)
30-06-2017
9

Betrouwbaarheid is het fundament voor een goede relatie met de klant. Ik heb dat al die jaren dat ik klant ben bij Van Leussen mogen ervaren. Daarnaast is de goede service en het vakkundig personeel voor mij de reden om mijn Toyota daar te laten onderhouden!

Service
R.everts (Hasz)
27-06-2017
8

Betrouwbaar,vakbekwaam en no nonsens.je bent geen nummer maar klant en ze kennen je naam.

Service
Anoniem
08-06-2017
8

Naar wens uitgevoerd, voor alsnog geen reden tot klagen. Garage komt als betrouwbaar over.

Service
Dnr. T.Hoek (Dalfsen)
07-06-2017
10

Wij zijn al jaren bij garage van Leussen als klant en hebben nog nooit één klacht gehad.

Service
gerrit schimmer (zwolle)
07-06-2017
9

Goed
geregeld.??

Service
dick timmerman (dalfsen)
07-06-2017
10

fijne mensen altijd vrolijk en opgewekt bellen als er een duurder onderdeel moet worden vervangen en de koffie smaakt ook prima.

Verkoop
Anoniem
02-06-2017
10

Garage van Leusen is een betrouwbaar bedrijf met een goede dienstverlening.

Service
Hr J.M. Beijen (Dalfsen)
24-05-2017
9

Zeer gemotiveerd personeel. Denken mee. Een garage waar je terug komt !!!

Service
Bart (Kampen)
24-05-2017
8

Garage Van Leussen levert goed werk af. Ik moest mijn auto laten keuren voor de APK en ik wou graag een grote beurt voor de auto. Ik werd aan de balie netjes geholpen door de monteur (ongevraagd vroeg hij os ik nog een leenfiets of leenauto nodig had) Er werd afspraken gemaakt over het melden van extra kosten. Ik werd na een paar uur gebeld dat de auto niet door de APK kwam wanneer ik een onderdeel niet liet vervangen. Ik kreeg keurig een geschat kostenplaatje door. Na een paar minuut bedenktijd, heb ik weer contact opgenomen met de monteur ter goedkeuring van de te nemen werkzaamheden. Hij gaf aan dat de reparatie een uur langer duurde en dat was ook zo. De geschatte prijs kwam ook overeen met de uiteindelijke prijs. Ik ben erg tevreden over de garage Van Leussen: duidelijk, servicegericht en betrouwbaar!

Verkoop
Anoniem
19-05-2017
9

Bijna perfect

Verkoop
Anoniem
19-05-2017
9

goed overleg spontaan

Service
fam. Bollemaat (Dalfsen)
15-05-2017
9

Het is een klantvriendelijke, deskundige garage waar je als klant gezien wordt en er is een transparant beleid ten aanzien van de kosten. Erg fijn.

Service
Harold Bousema (zwolle)
03-05-2017
9

gewoon een goede dealer, die met de klant mee denkt!

Service
DJ de Groot (Dalfsen)
03-05-2017
10

Goede garage, nette en vriendelijke behandeling, nette prijs en uitstekende kwaliteit.

Service
Albert Snel (Zwolle)
26-04-2017
10

Ik ben al meer dan 40 jaar klant bij deze dealer. Hij geeft meer dan 100 % service voor een schappelijke prijs en je wordt er niet als nummer behandeld . Door alle medewerkers. tevens staat de koffie altijd klaar.

Service
Bert Slagter (Gaanderen)
29-03-2017
9

Klasse garage! Vriendelijk, behulpzaam en bereid 'de extra mijl te gaan'.

Service
Ben van de Wetering (Dalfsen )
29-03-2017
10

Vakmanschap, eerlijkheid en betrouwbaarheid.
Hier wordt je niet belazerd.

Service
Anoniem
23-03-2017
9

betrouwbare garage kunt goed overleggen altijd een leenauto beschikbaar.

Service
André van der Sluis (Dalfsen)
23-03-2017
10

Klankvriendelijkheid is er standaard erg goed. Service is uitstekend. Technische kennis en kunde is er uitstekend. Een leenauto is altijd beschikbaar indien nodig.

Service
Anoniem
16-03-2017
8

goede service, goede kwalitiet klantvriendelijk

Verkoop
Henri Bosman (Hoogeveen)
08-03-2017
8

Goed geholpen!!!

Service
1
02-03-2017
9

Efficiënt bedrijf met vakmensen die hun werk uitvoeren voor een zeer goede prijs

Service
A.B. Feijen (Dalfsen)
01-03-2017
8

Goede service vriendelijk behulpzaam

Service
Anoniem
22-02-2017
9

Prettige vriendelijke medewerkers, goede service.

Service
F. Freriks (Raalte)
16-02-2017
9

Goede service voor een prima prijs. Alles netjes volgens afspraak.

Service
Gerrit Vloedgraven (Hardenberg)
14-02-2017
10

Uitstekende service, vakkundig, goede communicatie en betrouwbaar.

Service
Anoniem
25-01-2017
9

Goede en vlotte service. Nemen de tijd voor je en zijn eerlijk.

Verkoop
Cornelis Krauwel (Dalfsen)
25-01-2017
10

Sympathieke ontvangst en vakkundige persoonlijke benadering. Dit geldt voor alle medewerkers. "Gemanierd"

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
10

In alle aspecten topkwaliteit

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
8

deze heb al beantwooord

Service
Dhr de Haan en Mvr IM de Haan-Calis (Almere-Buiten)
31-10-2016
10

de mensen zijn gemoedelijk ,klantgericht,en de kosten zijn duidelijk lager dan bij een ander Toyota dealer

Service
Geet G. Winkel (Hattem)
14-09-2016
10

Uitstekende service.

Service
Jan Scharloo (Zwolle)
07-09-2016
10

Omdat vanaf binnenkomst tot het weer wegrijden, alles uitermate prettig verloopt

Service
Anoniem
27-07-2016
10

Het betreft een goede garage. Betrouwbaar, goede kwaliteit en gelukkig nog betaalbaar

Verkoop
Anoniem
06-07-2016
10

goede duidelijke service en eerlijkheid.

Verkoop
Anoniem
06-07-2016
8

Bij Toyota staan dienstbaarheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel.
Medewerkers zijn vriendelijk, altijd correct en deskundig.
Kortom, het is een betrouwbare garage.

Service
Anja Eikelboom (Lemelerveld)
04-07-2016
10

vriendelijk en deskundig personeel

Service
Roel Everts (Hasselt)
29-06-2016
9

Een no-nonsens garage en vakbekwame mensen.

Service
Anoniem
22-06-2016
9

Autobedrijf van Leussen is een zeer prettig bedrijf. Erg klantvriendelijk, hulpvaardig en eerlijk.

Service
T.Hoek (Dalfsen)
14-06-2016
9

nooit iets te klagen.

Service
Anoniem
08-06-2016
9

tevreden over de onderhoudsbeurt en verder de service die er gegeven is bij het oplossen van een probleem in de auto.
Alles is netjes en correct opgelost.

Service
Anoniem
08-06-2016
10

Goede garage, aardig personeel, alles in overleg

Verkoop
Familie E.K. de Jong (Zwolle)
08-06-2016
10

Omdat het gehele personeel van de ene dealer naar de andere is overgegaan kan er volgens mij niets mis gaan. Dit omdat we al die bijna 40 jaar nooit enig probleem hebben gehad met onze 7 Toyota's en ook niet met het personeel.

Verkoop
Eilko Boonstra (Nunspeet)
08-06-2016
10

omdat ik vanaf dekoop van de auto zeer goed op de hoogte ben gehouden en de aflevering zeer prettig heb ervaren hele leuke spontane mensen

Service
B.breukers (Dalfsen)
01-06-2016
10

Altijd netjes en correct

Service
W. Ritsema (Dalfsen)
26-05-2016
8

Prettige omgang, non nonsense benadering, doen wat ze zeggen, je kunt er ingeval van nood/spoed altijd terecht.

Service
M. Koopman (Zwolle)
24-05-2016
9

Erg klantvriendelijk, goede service.

Service
CWA Overmars (Zwolle)
18-05-2016
9

Prettig in omgang en duidelijk in uitleg en de kosten vallen binnen het verwachte.

Service
Anoniem
18-05-2016
10

Prima garage, aardige mensen die goed werk leveren.

Service
bandsma (zwolle zernikelaan 93 8024 ZW)
17-05-2016
9

correct,deskundig en vriendelijk

Verkoop
Mevr: A van Dijk-van der Kolk. (Hasselt)
17-05-2016
9

Eigenlijk hebben we niets te wensen. We zijn dik tevreden.

Service
Dhr. J. Groeneveld (Hattem,Gld.)
13-05-2016
9

Vriendelijk, snel helpen van de klant. Vakkundig relaxed. Prima mensen, men weet waarmee men bezig is.















Verkoop
Dhr W van Enk (Mastenbroek)
11-05-2016
9

Ik zou wel een 10 willen geven maar dat is zo ongeloofwaardig.

Service
Anoniem
04-05-2016
10

Een dealer met een hoog serviceniveau ( Spreek uit ervaring met andere garages )

Verkoop
Wesselink (Dalfsen)
04-05-2016
10

Klantgericht, goed advies, komen afspraken na.

Service
M.H.J.Jansen (Hoonhorst)
22-04-2016
9

Als mijn auto bij de garage komt heb ik achteraf geen verassingen zoals hogere rekening als verwacht, lange wachttijd enz.

Service
W van de Kamp (Zwolle)
20-04-2016
9

volledig in geleverde service en kwaliteit

Service
J.J. Battenberg (Hoogeveen)
20-04-2016
10

Heb de indruk van een redelijke en eerlijke behandeling te krijgen als klant. Er wordt duidelijk gezegd wat noodzakelijk is en wat niet.

Service
Anoniem
20-04-2016
9

Vriendelijke en correcte behandeling, vakkundig personeel

Service
A. Bekius (Zwolle)
20-04-2016
10

Goede service. Vriendelijk. Bij onverwachte kosten, wordt je eerst geinformeerd.
Geen poespas, maar de doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg mentaliteit.

Service
Anoniem
20-04-2016
9

Ik ben er al 7 jaar klant en het bevalt me prima.!
je wordt netjes geholpen en te woord gestaan

Service
Anoniem
13-04-2016
8

prettige en gemoedelijke sfeer

Service
Mw van der Linde (Genemuiden)
13-04-2016
10

Uitstekende service! Altijd vriendelijk!

Service
A. vsn Egmond (Zwolle )
13-04-2016
9

Al zo'n 20 jaar een zeer tevreden klant. Vriendelijke en betrouwbare service!

Service
Anoniem
30-03-2016
8

Men is correct, behulpzaam, afspraak is afspraak
De reparaties kloppen
Er is geen onnodige poespas of glitter
Het ziet er schoon en netjes uit.

Verkoop
Mw JK Kin (Dalfsen )
30-03-2016
9

Welkom altijd je wordt er als een koning behandelt, goede service

Service
Winkel (Hattem)
23-03-2016
10

Goede service!

Service
Jan Pot (Zwolle)
23-03-2016
10

Vlot geholpen. Duidelijke prijsafspraak. Alles netjes afgehandeld. Deze dealer heeft mijn volledige vertrouwen.

Service
jh de groot (hasselt)
23-03-2016
9

gewoon prettige garage

Service
Familie van der vegt (Kampen )
16-03-2016
8

Goede klantgerichte sanpak

Service
Anoniem
09-03-2016
10

Voor de algehele enthourage Zelfs het mobiele telefoon gebruik in mijnn auto aanwezig werd omstandig aan mij uitgelegd

Verkoop
Anoniem
04-03-2016
10

Persoonlijke benadering, geweldige service, meedenken.

Service
b
26-02-2016
9

Toyota Dalfsen is een prima garage komt afspraken na zeer klant vriendelijke correct personeel het voelt goed en betrouwbaar.

Service
Gerrit Vloedgraven (Hardenberg)
25-02-2016
8

Goed contact, goede service, komt vertrouwd over.

Service
J van der Weide (Zwolle)
24-02-2016
8

Hele goede service en heel klant vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
24-02-2016
10

Prima dealer, die met de klant meedenkt en niet opdringerig is.

Verkoop
Anoniem
19-02-2016
8

goede service en kantvriendelijkheid

Service
Anoniem
17-02-2016
9

Eerlijkheid en duidelijkheid. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Heb me nog niet een keer genaaid gevoeld door deze garage.

Service
DHR. A.BUSKER. (DALFSEN.)
03-02-2016
9

KORDATE EN GOEDE AFSPRAAK

Service
Anoniem
28-01-2016
10

De service is erg goed! Er wordt geprobeerd om je zo snel mogelijk te helpen. Ook staat iedereen je heel vriendelijk te woord.

Service
j e van dijk (hasselt)
27-01-2016
10

Goede servie ,fijne garage, netjes altyd behandeld,al jaren vaste klant

Service
Anoniem
27-01-2016
9

een betrouwbaar adres

Service
Wesselink (Dalfsen)
27-01-2016
10

Goede service, komen afspraken na.

Service
Anoniem
22-01-2016
9

Ze doen wat ze zeggen en ze doen het goed

Service
Anoniem
20-01-2016
9

Bij dit bedrijf voel ik mij thuis

Service
C.G. Hament/G.J.Zwiers (Zwolle)
14-01-2016
9

Ik/wij zijn zeer tevreden over de garage van Leussen. De behandeling en de uitgevoerde reparaties/keuring.

Service
Anoniem
11-01-2016
9

Ik ben al jaren een tevreden klant van Toyota en van garage Van Leussen in Dalfsen. Ook al moet ik hiervoor ca. 35 km overbruggen vanaf mijn woonplaats. Gelukkig is een Toyota erg betrouwbaar. Garage Van Leussen is vooraf altijd erg open over de kosten en ik mag als ik dat wil in de werkplaats komen. Ik ben een zeer kritische klant.

Service
Anoniem
08-01-2016
9

omdat ik zeer tevreden met deze dealer

Service
Anoniem
06-01-2016
9

De medewerkers van Van Leussen zijn klantgericht, servicegericht en vriendelijk. Ze denken mee en zoeken oplossingen. Afspraken worden nagekomen. Ik kom al enige jaren bij Van Leussen en ben erg tevreden.

Service
G.J.Lier (Nieuwleusen)
30-12-2015
8

ze zijn goed, duidelijk, vriendelijk er is goed mee te overleggen.

Service
Anoniem
23-12-2015
9

klantvriendelijk en klantgericht, meedenkend, vakbekwaam, informatief, behulpzaam

Service
Anoniem
23-12-2015
8

Correcte en vriendelijke afhandeling van en plezierige mensen.

Service
heer en mevrouw Emmelkamp (Dalfsen)
09-12-2015
10

uitstekende service, vakmanschap, terzake kundig, betrouwbaar, persoonlijk en vriendelijk, goede prijs

Verkoop
Anoniem
09-12-2015
10

Goede voorlichting enz.

Service
Dhr.W. Bartelds (Hasselt)
30-11-2015
8

klant gerichtheid

Service
Anoniem
26-11-2015
9

Ze komen hun afspraken na, prettige communicatie, prima werk.

Service
Dhr JH Ganseij (heino)
26-11-2015
8

is daar zeer klant vriendelijke mensen

Service
Anoniem
25-11-2015
8

Ik word zeer goed geholpen als er wat is , ik mag altijd langskomen, dus ik word altijd correct geholpen.

Service
Henk Buring (Heino)
23-11-2015
10

Klantvriendelijk en levert hoge kwaliteit

Service
Andre van der Sluis (Dalfsen)
05-11-2015
10

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, behulpzaam en attent. Een leenauto is altijd beschikbaar indien nodig en ze voeren de werkzaamheden naar volle tevredenheid uit.

Service
Dhr. J. R. Van der Veen (nijverdal )
05-11-2015
7

Klant vriedelijk tijd voor een praatje en goede uitleg naar aanleiding van vragen over onze auto.

Service
Anoniem
29-10-2015
9

Word er correct behandeld. , ben zeer tevreden daar

Service
Anoniem
22-10-2015
9

Vriendelijk. Behulpzaam. Correct. Betrouwbaar. Goede en heldere advisering.

Verkoop
Anoniem
07-10-2015
10

Ben al jaren klant en wordt goed geholpen.

Service
Cornelis Krauwel (Dalfsen)
07-10-2015
8

Tevreden over afhandeling en kwaliteit

Service
Henk Sanders (Emmen)
05-10-2015
2

Onvoldoende meedenken in oplossingen tijdens de garantie periode. Slecht luisteren naar de klant.

Service
bennie van der kolk (wierden)
01-10-2015
9

goede service

Service
Nico van de Vegte (Dalfsen)
30-09-2015
8

goede deskundige garage

Service
RS de Vries (Dalfsen)
23-09-2015
10

Klantvriendelijk, servicegericht en zeer benaderbaar

Verkoop
Anoniem
17-09-2015
10

We zijn altijd door dit bedrijf naar volle tevredenheid behandeld.

Verkoop
Jan Scharloo (Zwolle)
16-09-2015
9

Autobedrijf van Leussen is,en blijft, een plezierig bedrijf.
Altijd een luisterend oor en direct bereid de helpende hand te bieden.

Service
Anoniem
11-09-2015
9

Een prima garage bedrijf

Service
Anoniem
11-09-2015
10

In vergelijking met andere gararages. Ben ik zeer te vreden over de klantenservice. En over hoe je auto na je APK of soort beurt rijdt. Je merkt dat er daadwerkelijk goed onderhoud is gepleegd.

Service
B Schra (Staphorst)
11-09-2015
8

De uitvoering is precies zo gegaan als ie van te voren had gezegd.

Service
Dhr. A. Wolfs (Dalfsen)
11-09-2015
10

Het is een prima garage om een auto te kopen en te laten onderhouden. Je wordt altijd vriendelijk en adequaat geholpen. Ook toen mijn auto total loss werd verklaard. Ik werd geholpen bij de onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij en kreeg voor de nieuwe auto een goed aanbod. ook prijstechnisch gezien.

Service
F.B. Everts. (Dalfsen.)
10-09-2015
9

omdat de werkzaamheden zeer correct zijn uitgevoerd.

Service
Hans (zwolle )
26-08-2015
8

Prima service, inhoudelijke kennis prima.

Service
JhHeijmeriks (Zandvoort.)
19-08-2015
8

Zeer correct en vriendelijk. Zeker verstand van auto's .

Service
Anoniem
13-08-2015
10

Goede service, betrouwbaar

Service
Jan Scharloo (Zwolle)
22-07-2015
10

Hier wordt u behandeld als de ware klant: in woord en daad!

Service
Anoniem
08-07-2015
10

Al jaren klant bij deze garage die klantenservice hoog in het vaandel heeft

Service
Anoniem
08-07-2015
10

Zeer bekwaam bedrijf en loyaal, ik zou iedereen willen adviseren er naar toe te gaan

Service
Anoniem
18-06-2015
9

Goede communicatie, goede kwaliteit, goede service

Service
W.Kroes (Hattem)
17-06-2015
9

Overzichtelijk

Service
Hans Klink (Raalte)
17-06-2015
8

deskundige mensen

Service
Marco Linthorst (Dalfsen)
17-06-2015
10

Goede service vakkundig en luisterd naar klanten

Service
Anoniem
17-06-2015
8

men is bekwaam en vriendelijk

Service
Hr J.M. Beijen (Dalfsen)
27-05-2015
9

Zeer service vriendelijk gerichte garage waar je geen nummer bent maar bij naam wordt aangesproken !

Service
Rob Smith (Rolde)
20-05-2015
9

Na aanschaf van een gebruikte Prius in augustus 2014 nu in mei 2015 toch al weer 15000km verder.
Auto was netjes en in orde afgeleverd, dit is dan ook het eerste bezoek aan de garage na aflevering.
En weer voorkomend en vriendelijk behandeld. De auto goed, de dealer goed, wat wil je nog meer!

Verkoop
Rudi Niens (Dalfsen)
20-05-2015
10

betrouwbaarheid en service

Service
Rein Bruinsma (Dalfsen)
13-05-2015
9

Betrouwbaar, aardig personeel. Adequaat. Nooit voor vervelende verassingen komen te staan. Afspraken worden goed nagekomen, kortom, ideale garage.

Service
Henk Buring (Heino)
13-05-2015
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk. Geven goede uitleg. Afwijkingen altijd met vooroverleg. Ik stond op een dag met pech aan de kant en deed een beroep op Toyota care. De dag erna werd ik gebeld door de dealer. Deze belangstelling stelde ik zeer op prijs.

Service
Anoniem
13-05-2015
9

Luisteren oor en prima service alsmede goede prijs kwaliteit verhouding

Service
Anoniem
13-05-2015
9

Vakkundig,vriendelijk en niet te duur.

Service
Anoniem
30-04-2015
9

Betrouwbare en integere dealer

Service
P.B.D. Spierenburg (Dalfsen)
29-04-2015
9

Een betrouwe dealer, die in oplossingen denkt. En bereid is direct te helpen.

Service
Anoniem
29-04-2015
10

Klantvriendelijk, men doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Meedenken met de klant is erg belangrijk, goede service.

Service
annemarijn (zeist)
29-04-2015
10

Ze zijn super ze kennen je goed en hebben begrip voor elke situatie. En helpen je er goed bij. Ik woon zelf niet in buurt maar blijf bij hun in onderhoud En eventueel voor een andere auto in de toekomst

Service
Dhr. A. van der Sluis (Dalfsen)
29-04-2015
10

Medewerkers zijn uiterst vriendelijk, correct en overleggen goed met de klant over uit te voeren werkzaamheden

Service
Dhr. H. Houwink (Zwolle)
29-04-2015
10

Heb geen negatieve dingen, ik vind het geheel bij van Leussen zeer goed.

Service
Anoniem
09-04-2015
10

Zeer goede dealer,totaal geen klachten

Service
Anoniem
07-04-2015
9

Goede service je voelt je Gehoord

Service
Anoniem
01-04-2015
10


Al voor de derde maal een nieuwe auto hier gekocht.Geen verkoop praatjes en een goede inruilprijs.Aardig en klantvriendelijk personeel.

Service
gerrit jansen (nijverdal)
30-03-2015
10

gewoon een normaale benadering

Service
Anoniem
12-03-2015
8

Zeer tevreden

Service
John van der Weide (Zwolle)
11-03-2015
10

Al zo lang klant bij deze garage, staan altijd voor je klaar, super service, klantvriendelijk, er is altijd koffie, zijn daar kind aan huis, geweldig, wij zijn superblij met onze garage

Service
A. Beekhof (Zwolle)
04-03-2015
9

Goede service.

Service
Anoniem
04-03-2015
9

Gewoon een goede garage

Service
J. Groeneveld (Hattem.)
02-03-2015
9

Ik heb niets te klagen, alles klopt.

Service
H Baarslag (Oudleusen)
02-03-2015
8

omdat het goed is

Service
Anoniem
02-03-2015
10

Het laat niets te wensen over

Service
Anoniem
02-03-2015
8

Ik word altijd goed geholpen.

Service
Anoniem
25-02-2015
9

Goede service, vakbekwaam, vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Anoniem
23-02-2015
9

Zeer vriendelijke en correcte behandeling.

Service
Anoniem
18-02-2015
8

8 = goed

Service
Jansen (Hoonhorst)
18-02-2015
9

Meedenkend vriendelijk houd zich aan de afspraken

Service
Anoniem
18-02-2015
9

Klant- en service gerichte dealer. Gekwalificeerde medewerkers die de missie en visie van de organisatie weten uit te dragen in hun handelen.

Service
Anoniem
11-02-2015
8

Het is klantgerichte garage met deskundige medewerkers

Service
Gerrit Vloedgraven (Hardenberg)
11-02-2015
10

Goede service, uitstekende behandeling, vakkundig uitgevoerde werkzaamheden ! ! !

Service
Jan van pijkeren (Dalfsen)
04-02-2015
10

Deskundig, vriendelijk, behulpzaam, geduldig. Dit geldt voor personeel in de werkplaats en in de receptie.

Service
Anoniem
04-02-2015
8

Een fijne garage waar je goed wordt geholpen

Verkoop
Alex en Cobie Gruppen (Nieuwleusen)
04-02-2015
10

Prima dealer, enthousiast personeel met goede service!

Service
Dhr. K.W. Bijker (Barendrecht)
28-01-2015
9

correcte en klantvriendelijke benadering

Service
vd Vlist (Zwolle)
28-01-2015
10

Ontvangst hartelijk, zeer goede service, niet opdringerig, staan altijd voor je klaar en denken mee met de klant.

Verkoop
tanja rientjes
26-01-2015
9

alles is perfect gelopen,levertijd,inruilprijs,aflevering

Service
G.Mes (Capelle aan den IJssel)
21-01-2015
4

de dealer is prima en heeft ook kennis van zaken. Alleen de prijzen zijn veel te hoog. Een computer voor de motor van een landcruiser 95 kost 1800 euro ex btw. Dit is echt te duur. De totale reparatie zou rond de 4000 euro komen. Mijn auto is in onderhoud bij Maarten Verschuren van All Ameriacan import, een kenner van de landcruiser. Hij heeft de reparatie zeer goed uitgevoerd voor 793,76 incl. btw

Service
Anoniem
05-01-2015
8

Goede en professionele club, klantvriendelijk en vakkundig.

Service
Anoniem
05-01-2015
9

altijd vlot en goed behandeld

Service
John Tillemans (Dalfsen)
15-12-2014
10

Altijd goede service en vriendelijk en deskundig personeel, ook de monteurs. Niets op aan te merken.

Service
Jos Jutten (Dalfsen)
02-12-2014
9

Perfecte Service. Respect voor de klant in alles!

Service
Dhr. H. Olly de Vries (Schoonebeek )
22-10-2014
8

Door de fijne klantvriendelijkheid en stiptheid waarmede ik werd geconfronteerd, verraste mij totaal

Verkoop
Chris Verwoert (Hattem)
21-10-2014
9

de manier en klantvriendelijkheid die men heeft,zijn zeer profesioneel.

Service
Henk kolbe (Zwolle)
20-10-2014
10

Prettige mensen.

Verkoop
Mevr. van den Hoek (Diever)
13-10-2014
10

Gezien onze ervaringen met 2 andere dealers te weten Brouwer Diever en van de Linden Meppel is dit een openbaring

Service
Anoniem
13-10-2014
9

Dealer is goed bereikbaar. Afspraken kunnen op korte termijn worden gemaakt.Een betrouwbara garage

Service
Anoniem
08-10-2014
9

Vriendelijk, behulpzaam, informatief, gastvrij, meedenkend, vakkundig

Verkoop
Mw C.Pollmann (Haarlem)
01-10-2014
10

De deskundigheid, alertheid en vriendelijkheid waren prima en er was voldoende tijd voor alle vragen.

Service
Hr de Vries (Dalfsen)
23-09-2014
9

Altijd staat de klant centraal. Bij iedereen

Verkoop
Dhr. G.W.Hendriksen (Zwolle)
22-09-2014
8

De dealer neemt de tijd voor de klant en bovendien klantvriendelijk

Service
F.B. Everts (Dalfsen)
04-09-2014
9

vakbekwaamheid en service

Verkoop
Jan Scharloo (Zwolle)
26-08-2014
9

De Toyota-dealer Jan van Leussen en enkele van zijn medewerkers ken ik al jaren. Ondanks dat, reed ik tot drie jaar geleden nooit Toyota! Vorige week heb ik mijn tweede nieuwe Verso-S gekocht.
Het contact is gemakkelijk en voor mij tot volle tevredenheid.
Het is m.i. de kunst van een bedrijf om de klant met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan.
Dat is het bedrijf dus weer gelukt.

Service
Anoniem
31-07-2014
10

Ik ben al ruim 30 jaar klant bij deze dealer en heb veel respect voor hun kundige, informatieve en respectvolle werkwijze welke ze al deze jaren met ne zijn omgegaan.

Service
Anoniem
31-07-2014
8

Het onderhoud wordt, met de daarbij behorende uitleg voor en tijdens het onderhoud, goed uitgevoerd. Het is een betrouwbaar adres en de klant wordt vriendelijk te woord gestaan.

Service
Jan Pieter Hebly (Zwolle)
31-07-2014
9

vriendelijke ontvangst,
uitleg over te verrichten en verrichte werkzaamheden

Service
Anoniem
30-07-2014
10

Prima service. Bekwaam en netjes personeel.
Zeer klantgericht, denken mee met de klant en geven de juiste adviezen.
Top dealer!

Service
Anoniem
30-07-2014
8

Betrouwbaarheid, lage kosten, klantvriendelijk

Service
dhr.W.H.Linthorst (Zwolle)
29-07-2014
8

De mensen in de garage zijn volledig aanspreekbaar en staan open voor genoemde problemen,proberen oplossingen te bedenken en onnodigekosten te beperken.

Service
Oudman (Heino)
29-07-2014
8

De behandeling van klant en auto zijn prima

Service
Roel Everts (Hasselt)
25-07-2014
9

Vakbekwame mensen en no nonsens. Altijd vriendelijk en prettig in de omgang.Met name de chef.

Service
Herman Laarman (Dalfsen)
24-07-2014
10

Goede service en klant vriendelijk

Service
Cornelis Krauwel (Dalfsen.)
23-07-2014
9

Een garage met personeel en leiding waar je je wensen neerlegt en waar het automatisch goed komt.

Service
W Kroes (Hattem)
23-07-2014
9

Betrouwbaar, vriendelijk sociaal.

Service
Herman Middelkamp (Zwolle)
23-07-2014
8

hij komt goed uit de bus

Service
Vierhout (Nunspeet)
23-07-2014
8

Het zijn zeer vriendelijk werknemers die er alle tijd voor nemen om je vragen te beantwoorden.
Het is een betrouwbare dealer.

Service
Anoniem
23-07-2014
8

Goede service, vriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
22-07-2014
8

The garage personnel explain things so that you understand and the receptionists are always helpful

Service
Anoniem
22-07-2014
9

Een goed, gemoedelijk en vriendelijk bedrijf, waar ik op een goede manier wordt geholpen en bij gebreken er goed geluisterd wordt. Goed overleg met de klant.

Service
w nijland (dalfsen)
22-07-2014
9

Super service, goede prijs,vriendelijk personeel.een top garage.

Service
Anoniem
22-07-2014
8

Goede ervaringen en je kunt altijd een kop koffie krijgen.

Service
Anoniem
12-06-2014
9

Klantvriendelijk.
Correcte uitvoering

Service
Anoniem
11-06-2014
9

Een klein maar erg klantvriendelijk bedrijf met goed personeel en een goede werkplaats.

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.